Поділитись:

Стало відомо, хто може очолити Луцький ліцей №27

П'ятниця, 06 серпня 2021, 19:31

Триває конкурсна процедура на заміщення вакантної посади директора КЗЗСО «Луцький ліцей №27» Луцької міської ради. Стали відомі імена кандидатів. 

Відповідну інформацію оприлюднили на офіційному сайті Департаменту освіти Луцької міської ради у п'ятницю, 6 серпня.

Тож на участь у конкурсному відборі подалися заступники директора Ліцею №27, а саме: заступниця директора, вчителька початкових класів Наталія Гаврилевич, заступниця директора з навчально-виховної роботи, вчителька англійської мови Оксана Крутова та заступниця директора, вчителька фізики Вероніка Захарчук.

Як йдеться у повідомленні, 6 серпня комісія перевірила подані документи та допустила усіх трьох претендентів до участі у конкурсі, який відбудеться 11 вересня.

Нагадаємо, нещодавно у Луцькій міській раді ліквідували управління освіти, натомість створивши відповідний департамент. Новий структурний підрозділ очолив директор ліцею №27 та депутат Луцькради Віталій Бондар. Колишню начальницю управління освіти Луцької міської ради Зіновію Лещенко звільнили з посади  у зв'язку зі змінами в організації праці та скороченням.

До слова, у Луцьку затвердили норми видатків на організацію безкоштовного харчування учнів навчальних закладів на перший семестр 2021-2022 навчальних роківВідтак на перший семестр 2021-2022 навчального року  установили на безкоштовне харчування учнів та затвердили грошові норми видатків на його організацію для окремих категорій дітей. Таким чином для сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, – 30 гривень в день на одну дитину. Таку ж норму встановили для дітей із малозабезпечених сімей та дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів