Поділитись:

У Луцькраді – нова начальниця відділу туризму

Четвер, 22 липня 2021, 11:39
У Луцькраді – нова начальниця відділу туризму

У Луцьку призначили начальницю відділу розвитку туризму управління туризму та промоції міста. 

Про це йдеться в розпорядженні Луцького міського голови від 20 липня 2021 року.

На керівну посаду з посади головного спеціаліста відділу розвитку туризму перевели Юлію Бабич як таку, що перебуває у кадровому резерві на керівну посаду та за результатами стажування.

Юлії Бабич присвоїли10-й (десятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування. 

Також новій начальниці відділу розвитку туризму управління туризму та промоції міста встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Нагадаємо: нещодавно у Луцькій міській раді ліквідували управління освіти, у зв'язку з чим начальницю Зіновію Лещенко звільнили з посади. Натомість замість ліквідованого управління створили відповідний департамент. Новий структурний підрозділ очолив директор ліцею № 27 Віталій Бондар, який є депутатом Луцькради від фракції "За майбутнє". 

До слова, депутати фракції "Громадянського Руху "СВІДОМІ" пропонують створити у Луцькій міській раді департамент економічного розвитку і підтримки підприємців, який би займався розвитком місцевого бізнесу та залученням інвесторів у місто. Зараз в структурі Луцької міської ради є департамент економічної політики, є управління розвитку підприємництва і управління міжнародного співробітництва, і всі вони знаходяться в підпорядкуванні різних заступників. Натомість "СВІДОМІ" пропонують всі ці управління звести в один департамент, яким би керувала одна людина – заступник Луцького міського голови, який безпосередньо комунікує очільником міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024