З українськими колядками по світу: на «Бандерштаті» ділилися мріями (фото, відео)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 17:00

Уже вкотре гостею "Бандерштату" стала беззаперечний кумир українських меломанів 90-х, телеведуча і авторка легендарної телепрограми «Територія А» Анжеліка Рудницька

З гутіркової сцени вона говорила про свої мрії – ті, які збулися, та ті, які вона хоче реалізувати. Багато уваги приділили питанню популяризації української музики серед дітей та підлітків. 

Також Рудницька поділилася амбітними планами "Території А".

"Зараз ми працюємо над великим телевізійним різдвяним проєктом. Зараз займаємося його аудіочастиною. Це українські колядки і щедрівки – як традиційні, так і авторські. Вони звучатимуть під оркестр у виконанні українських поп- і рок-зірок. Це так красиво. У планах, якщо усе буде добре і світ перестане хворіти на віруси, – поїхати на різдвяні фестивалі по світу", – розповіла гостя "Бандерштату".

Нагадаємо: поблизу Луцька почався довгоочікуваний фестиваль українського духу "Бандерштат-2021". Локацією популярного фесту обрали берег Стиру у Рованцях. Вже зранку на території фестивалю активно облаштовували сцену, наметове містечко, ярмарок хендмейду і фудкорт. До обгородженого поля активно приїжджають гості фесту, акредитуються учасники та журналісти. 

На пропуску працюють охоронці. Вони перевіряють рюкзаки людей на наявність алкоголю чи небезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: