Луцький "підкаблучник" пояснив, чому шукав роботу (фото)

Середа, 04 серпня 2021, 19:30

Лучанин, який "шукав роботу підкаблучника" у місті, пояснив, що таким чином просто хотів підняти настрій дівчатам. 

Нагадаємо, у неділю, 1 серпня на каштані у центрі Луцька хлопець розмістив оголошення з таким змістом: 

"Шукаю роботу підкаблучника. Досвід 25 років. Шкідливі звички: залишаю шкарпетки під ліжком". 

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" Василь Томчук розповів, що працює на будівництві і займається фотографією, а тому роботи поки не потребує. У свій вільний час він веде позитивний інстаблог. Одним із сюжетів його блогу недавно був цей резонансний "пошук роботи".

"Мені 25 років (тобто досвід роботи підкаблучника в мене все життя!). Взагалі в Луцьк я переїхав 4 роки тому, а все своє життя провів в селі Херсонської області з бабусею. Сам я працюю будівельником і паралельно ще займаюсь фотографією. Чому я шукав роботу підкаблучника? Ну, по перше, я веду блог головна ціль якого – підняти людям настрій. І я був впевнений, що така нетипова ідея намалює посмішку на людських обличчях. Декілька тижнів тому я стояв в центрі міста з обручкою та цим оголошенням, щоб ловити посмішки людей і записав їх на камеру. Вийшло дуже позитивне відео.

По друге, мене деякі хлопці називають підкаблучником, бо я часто знімаю відео, де говорю дівчатам компліменти, відстоюю їх права та цінність. В моїх планах було зняти два відео: одне розважальне, де я веселю людей, а друге більш інформаційне, в якому я підняв би питання, чи є різниця між турботливим, люблячим чоловіком та підкаблучником, чи це одне й те ж. Але поки друге відео ще не зняв", – просто ділиться хлопець. 

Каже, коли розмістив оголошення на дереві, йому хотілося подарувати людям класний настрій.

"Коли я оголосив конкурс, то я сказав "не важливо скільки тобі років і якої ти зовнішності, якщо ти перша сфотографуєш та виставиш це оголошення у своїх сторіз, то я буду твоїм підкаблучником, який буде тебе годувати піцою, фотографувати та дарувати класний настрій". Кожна дівчина, незалежно від зовнішності та віку, заслуговує на турботливе відношення зі сторони хлопців та чоловіків. І майже відразу проходили повз 3 дівчини, які виконали умови. Хоч вони і відрізнялись по стилю одягу та життя в цілому, але це не заважало нам поїсти піци, посміятися та пофотографуватися разом", – розповів Василь.

Він додав, що не шукає собі дівчину чи дружину таким шляхом. 

Частину відео із креативного челенджу хлопця дивіться тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: