Поділитись:

У Луцьку хлопець прийшов на випускний в костюмі пива: чому він це зробив (фото)

Вівторок, 29 червня 2021, 16:42
У Луцьку хлопець прийшов на випускний в костюмі пива: чому він це зробив (фото)

Фото журналістів SMALEC та "Перший канал соціальних новин"

У Луцьку золотий медаліст прийшов на випускний у костюмі пива. 

Старшокласник Андрій Киричук, випускник школи №21, вразив усіх на врученні золотих медалей у центрі Луцька. Хлопець порвав шаблони і всі відомі стереотипи про відмінників, і одягнув на свято знань костюм пивного келиха. Він одразу привернув увагу місцевих ЗМІ, вчителів, учнів, керівників міста та взагалі всіх, хто цього дня спостерігав за урочистостями на Театральному майдані. 

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" випускник розповів, що він із самого дитинства любить вражати людей. Це відобразилося і на його випускному луку. 

"Я ніколи не йшов за стереотипами, завжди старався виглядати, говорити і робити все так, як думаю і хочу. Інколи дирекція у школі робила зауваження стосовно зовнішнього вигляду.. Можливо, навіть частіше, ніж інколи. Але палки в колеса не вставляли, і на об'єктивність оцінок це ніколи не мало впливу", – розповідає про себе хлопець. 

У Луцьку хлопець прийшов на випускний в костюмі пива: чому він це зробив (фото)

Каже, що особливої любові до пива не має, а вибір костюма був спонтанним – колись він побачив його в інтернеті, і просто загорівся бажанням прийти так на випускний. Штани і рукави його костюма мають вигляд свіжого світлого пива, а піджак від грудей і вище виглядає, як густа пивна пінка. 

"Цей одяг не скажу, що символічний. Алкоголь вживаю рідко. Просто дуже сподобався костюм. Світле пиво взагалі не люблю, але з темним не було в наявності (сміється – ред..)", – весело розповідає випускник. 

Екстравагантне вбрання Андрієві купував батько. Батьки хлопця підтримують його у всьому в розумних межах, каже він. 

У Луцьку хлопець прийшов на випускний в костюмі пива: чому він це зробив (фото)

"Це поки така перша "виходка" з костюмом. У повсякденному житті я маю стиль металіста: шкіра, чорні тони, цеп на штанах, берці", – каже він про себе. З кольором волосся Андрій також не раз експериментував. Від природи русявий, нещодавно він був блондином, а згодом носив яскраво зелене волосся. На випускний хлопець прийшов із довгим чорним волоссям. 

"На вулиці люди дивились з очима по п'ять копійок, як то кажуть, а на врученні друзі і однокласники були в шоці, що я реально прийшов у тому, що говорив. Вони думали, що я жартую. А не тут то було. З найкращих компліментів – коментар моєї подруги Влади Куліковської, яка написала мені у відповідь на сторіс в інстаграм:"ЦЕ Ж КОСТЮМ ПИВА! Я твоя фанатка", – говорить про реакції на його вигляд хлопець. 

У Луцьку хлопець прийшов на випускний в костюмі пива: чому він це зробив (фото)

Андрій – активний юнак. У 2019 році він брав участь у "Школі Успіху" від фонду Кличка. Однією з умов участі була організація проекту у себе вдома. За допомогою він звернувся у Молодіжний центр Волині, і з того часу активно з ними співпрацює. 

Також він займається музикою. Музичної освіти не має, але сам вчиться, вдосконалює свої вміння гри на струнних. Має п'ять гітар: акустичну, електро, укулеле, бас-гітару і навіть саморобну бас-гітару. 

Про плани на майбутнє говорить не дуже охоче – каже, не хоче наврочити. Він зараз хоче вступити до університету, вивчитися і освоїти омріяну професію та жити, радіючи кожному дню. 

Редакція ІА "Конкурент" щиро вболіває за Андрія та вірить, що все у нього вийде. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів