Поділитись:

Мустафа Найєм став заступником міністра інфраструктури

Середа, 04 серпня 2021, 15:00

Кабінет міністрів України призначив Мустафу Найєма та Василя Шкуракова заступниками міністра інфраструктури.

Про це повідомив у Телеграмі народний депутат Олексій Гончаренко, інформує «Економічна правда».

Нагадаємо, народний депутат Верховної Ради 8-го скликання Мустафа Найєм був призначений на посаду заступника гендиректора державного концерну «Укрборонпром» у листопаді 2019 року. Він відповідав за напрямок зв’язків з органами державної влади, а також з профільними недержавними організаціями та міжнародними партнерами концерну.

Восени 2020 року Найєм очолив напрямок роботи з активами підприємств та моніторингу державного оборонного замовлення підприємств-учасників концерну.

У квітні 2021 року Найєма скоротили з посади заступника генерального директора з управління активами «Укроборонпрому».

У червні 2021 року повідомлялось, що Найєма призначили радником міністра інфраструктури України Олександра Кубракова на громадських засадах.

Тоді повідомлялось, що він відповідатиме за реформування Державної служби України з безпеки на транспорті.

Василь Шкураков – ексзаступник міністра фінансів, екскерівник ПрАТ «Українська фінансова житлова компанія».

Нагадаємо, сьогодні зранку у Києві в будівлю Кабінету міністрів увірвався чоловік з гранатою.  Чоловік вирвав чеку з гранати і заявив, що живим з будівлі не вийде.

За інформацією ЗМІ, будівлю Кабінету міністрів України спробував захопив колишній боєць «Айдару» Володимир Прохнич. Ексатовцю –  43 роки, він родом з Луганська. Відомо, що він був нагороджений орденом «За мужність» ІII ступеня.

«... у 2016 році Прохничу надавалась медична допомога, як військовослужбовцю батальйону "Айдар". Діагноз – мінно-вибухова травма, струс головного мозку», – повідомило джерело УНН.

Близько 11:30 стало відомо, що чоловіка затримали. Він був озброєний гранатою РГН із запалом УДЗ, який вибухає при падінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів