Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)

Вівторок, 03 серпня 2021, 14:32

Волинський обласний партійний осередок політичної партії «УДАР» Віталія Кличка 29 липня провів партіний з'їзд. Делегати ухвалили єдине рішення.

Про це в коментарі ІА Конкурент розповів керівник партійного осередку «УДАР-у» на Волині Юрій Гупало.  

«Прийняли одне єдине рішення – переобрали мене головою Волинського обласного партійного осередку», - розповів Юрій Гупало.

Також політик поділився планами партії на найближчий час.

«Зараз займаємося розвитком партійних осередків в області. Залучаємо активну молодь до партійних процесів»,  – додав Юрій Гупало.

Керівник волинського «УДАР-у» також розповів, що на разі партія налагоджує співпрацю із малим бізнесом на місцях. За його словами, підприємці звертаються до партійного осередку за різноманітною допомогою, в тому числі  – за консультаціями.

«Ми завжди підтримували бізнес і будемо підтримувати надалі. Тому надаємо консультації і роз'яснення з приводу тих питань, які цікавлять підприємців»,  – додає Юрій Гупало.

Нагадаємо, Юрій Гупало у 2014 році балотувався до Верховної Ради України як самовисуванець по мажоритарному округу № 19 з центром у Володимирі-Волинському, однак посів п'яте місце, набравши 8,25%. Тож з осені 2014 року на громадських засадах працював помічником народного депутата Дмитра Білоцерківця, який в парламенті входив до фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність». А вже 11  грудня 2014 року Юрій Гупало очолив волинський обласний осередок політичної партії «УДАР».

У 2015 році політик обрався до Волинської обласної ради де увійшов до фракції «Європейська солідарність». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: