Поділитись:

Йде правильний процес: керівник волинського Голосу про розкол в партії

Середа, 16 червня 2021, 17:05

У волинському осередку партії "голос" вважають, що гучні скандали навколо найвищого керівництва партії треба просто перечекати, і що це правильний і логічний процес. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповів керівник обласного осередку партії Віктор Левандовський

Нагадаємо, ідеться про скандал, який розгорівся навколо вищого керівництва партії. Його спровокувало рішення політради партії "Голос" від 18 березня покарати шістьох депутатів, які підтримали одну з ініціатив "Слуг народу". Ситуацію погіршив і вихід із партії шоумена та політика Сергія Притули, який зробив  внутрішній конфлікт політсили надбанням громадськості. 

Фактично, Притула нарікав на "токсичність" керівництва партії і Кіри Рудик, і заявив, що речі, які щодня робляться навколо партії, накопичують суцільний негатив. У свою чергу в партії сказали, що не здивовані тим, що особисті амбіції Сергія Притули і бажання отримати керівні посади будь-якою ціною взяли гору над спільною ціллю.

Нині політологи все частіше говорять про розкол у партії, а прихильники "Голосу" називають це звичайною еволюцією, в ході якої відсіюються "зайві" люди. 

Волинський осередок "Голосу" публічно поки не займав жодної позиції, і у конфлікті не ставав ані на бік Сергія Притули, ні на бік Кіри Рудик.

"Волинський осередок не має ніякого наміру роздувати скандал взагалі. І тому очікуємо, поки все втихомириться. Я не хочу нічого озвучувати ні про наявність позиції, ні про її відсутність. Ми просто вважаємо, що іде правильний процес, і треба дочекатися, поки воно пройде. Партія дозріває, партія проходить якісь свої еволюційні процеси. Нічого дивного. В інших партіях це відбувається навіть частіше, ніж в нашій. Тому нічого надприродного в цьому ми не бачимо. Скажемо, буває. Буває і не таке", – сказав Віктор Левандовський. 

Нагадаємо, нині керівником партії є Кіра Рудик, а фракцію у Раді очолює Ярослав Желєзняк. Святослав Вакарчук залишив керівництво партією і склав мандат депутата ще минулого року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів