Поділитись:

Сергій Притула вийшов з «Голосу» через конфлікт з керівництвом

Понеділок, 07 червня 2021, 12:45
Сергій Притула вийшов з «Голосу» через конфлікт з керівництвом

Один з фронтменів партії «Голос» відомий шоумен Сергій Притула заявив про свій вихід з партії. Він пробув членом партії майже два роки.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення», – написав він.

Притула заявив, що намагався вести з керівництвом «цивілізований діалог», але це було марно. За його словами, він хоче відвести негатив від команд «Голосу» у регіонах, які стали заручниками ситуації, коли партійні «верхи» не чують «низів», і це призводить до критики усіх без винятку членів партії по всій Україні.

«Обласні та міські осередки не повинні відповідати перед суспільством за вчинки партійного керівництва. І, на мою думку, єдино правильним рішенням є максимально дистанціюватись від цього керівництва.
А нам, друзі, своє робить!», – зазначив Сергій Притула.

Він додав, що деякі депутати Верховної Ради забули про передвиборчі обіцянки і голосують у розріз із бажанням своїх виборців, але керівництво партії на це не реагує. 

«Відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на "зашкварні" голосування своїх депутатів на будь-якому рівні, означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки.
Ба більше, партійні ряди почали очищати від тих, хто піддав критиці недобропорядних персонажів із "Голосу", – запевнив він.

Сергій Притула зауважив, що в майбутньому супутників у політиці він обиратиме обачніше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів