Поділитись:

Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)

Вівторок, 03 серпня 2021, 14:32
Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)

Волинський обласний партійний осередок політичної партії «УДАР» Віталія Кличка 29 липня провів партіний з'їзд. Делегати ухвалили єдине рішення.

Про це в коментарі ІА Конкурент розповів керівник партійного осередку «УДАР-у» на Волині Юрій Гупало.  

«Прийняли одне єдине рішення – переобрали мене головою Волинського обласного партійного осередку», - розповів Юрій Гупало.

Також політик поділився планами партії на найближчий час.

«Зараз займаємося розвитком партійних осередків в області. Залучаємо активну молодь до партійних процесів»,  – додав Юрій Гупало.

Керівник волинського «УДАР-у» також розповів, що на разі партія налагоджує співпрацю із малим бізнесом на місцях. За його словами, підприємці звертаються до партійного осередку за різноманітною допомогою, в тому числі  – за консультаціями.

«Ми завжди підтримували бізнес і будемо підтримувати надалі. Тому надаємо консультації і роз'яснення з приводу тих питань, які цікавлять підприємців»,  – додає Юрій Гупало.

Нагадаємо, Юрій Гупало у 2014 році балотувався до Верховної Ради України як самовисуванець по мажоритарному округу № 19 з центром у Володимирі-Волинському, однак посів п'яте місце, набравши 8,25%. Тож з осені 2014 року на громадських засадах працював помічником народного депутата Дмитра Білоцерківця, який в парламенті входив до фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність». А вже 11  грудня 2014 року Юрій Гупало очолив волинський обласний осередок політичної партії «УДАР».

У 2015 році політик обрався до Волинської обласної ради де увійшов до фракції «Європейська солідарність». 

Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)Волинський «УДАР» шукає активну молодь для розвитку осередків (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів