Поділитись:

Розповіли подробиці подвійної ДТП у Луцьку (фото, відео)

Понеділок, 02 серпня 2021, 16:40
Розповіли подробиці подвійної ДТП у Луцьку (фото, відео)

Луцькі патрульні повідомили подробиці дорожньо-транспортної пригоди за участю трьох автівок.

Відповідний допис опублікували на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

Нагадаємо, подвійна ДТП сталася у понеділок, 2 серпня, близько 12:30, на вулиці Ковельскій у Луцьку, поруч із перехрестям з вулицею Шевченка.

Патрульні отримали інформацію про аварію близько 13:00. На місці інциденту інспектори встановили, що водій легковика Volkswagen Passat рухався з вулиці Ковельської і збирався повернути ліворуч на вулицю Шкільну. Він не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes-Benz E 300, який рухався в зустрічному напрямку, і припустив з ним зіткнення.. Від удару «фольксваген» розвернуло і він зіткнувся з Renault Logan, який стояв у лівій смузі зустрічного напрямку.

На щастя, ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Розповіли подробиці подвійної ДТП у Луцьку (фото, відео)

Розповіли подробиці подвійної ДТП у Луцьку (фото, відео)Розповіли подробиці подвійної ДТП у Луцьку (фото, відео)

Нагадаємо, у неділю, 1 серпня, волинські патрульні зловили під Луцьком, водія, який скоїв одразу сім порушень правил дорожнього руху.

Під час вимірювання дотримання швидкісного режиму на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне у селі Струмівка патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat, який рухався у населеному пункті зі швидкістю 89 км/год. При цьому водій розмовляв по телефону і не був пристебнутий паском безпеки.

Під час спілкування з керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці події. Результат – 1,81 проміле, що у дев'ять разів перевищує допустиму норму. Однак порушник з результатом не погодився і відмовився пройти огляд у медичному закладі.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину), ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні), ч. 2 ст. 122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без поліса обов’язкового страхування) та125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів