Поділитись:

Волинянка Ірина Климець не пройшла у фінал Олімпіади-2020

Неділя, 01 серпня 2021, 09:53

Волинська легкоатлетка Ірина Климець припинила боротьбу в Олімпійських іграх в Японії.

Про це спортсменка написала у фейсбуці.

Метальниця молота Ірина Климець показала низький результат у попередньому раунді Олімпійських ігор і припинила боротьбу.

"Для мене олімпіада закінчилась! Повне розчарування в собі! Це був дійсно важкий шлях і надзвичайно складний рік! Незважаючи на шалений біль, сльози, я не здавалась і продовжувала працювати! І сьогодні я був готова боротися за фінал! І це моя вина, що я не змогла показати, на що я готова! Я хочу подякувати всім вам за підтримку, моєму лікарю, тренерам, батькам, родичам, які завжди зі мною! дякую всім за віру в мене! Сьогодні я плачу, а завтра я знову продовжу йти до своєї мети! І я зроблю це, незважаючи ні на що! Париж 2024", – написала Ірина Климець.

Для продовження боротьби за медаль необхідно було показати результат не менше 73,50 м. Ірина Климець метнула снаряд на 68.29 м.

Нагадаємо: дзюдоїстка з Волині Анастасія Турчин припинила виступи на олімпійському турнірі з дзюдо за підсумками другого раунду змагань: вона перемогла одну суперницею, але з другою впоратися не змогла. Раніше Олімпіаду-2020 залишили Дар'я БілодідАртем ЛесюкГеоргій Зантарая та Кеджау Ньябалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів