Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 26 липня

Понеділок, 26 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 26 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 26 липня, найбільше читав про:

Про ДТП з потерпілими

Вчора поруч із Луцьком сталася ДТП з потерпілими: близько 23:00 на автодорозі у селі Гірка Полонка: зіткнулися компактвен Renault Scenic і легковик Mercedes. Внаслідок автопригоди травми отримали 39-річний водій «мерседеса», 40-річний пасажир та двоє дітей, які перебували в салоні авто – дев'яти і п'ятнадцяти років. 

За попередньою інформацією, обидва водії були тверезими.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі Луцького райуправління поліції встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Про «загублене» колесо

У Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького під час руху маршрутного автобуса відлетіло заднє колесо. Інцидент стався близько 12:30. 

Пасажирів маршрутки висадили. Рух транспорту на Богдана Хмельницького був ускладнений.

На місце події викликали евакуатор. Станом на 13:30 роботи із встановлення колеса майже завершили, рух транспорту нормалізувався.

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 26 липня

Про крадія кави

Чоловік протягом пів року виносив із магазинів і супермаркетів Луцька продукти – переважно каву певної марки, а також парфуми. Крадія упізнали за татуюваннями охоронці супермаркету.

З червня 2020 року чоловік почав виносити з луцьких супермаркетів по одній-дві пачки кави. У грудні зловмисник зацікавився парфумами і почав викрадати з магазинів парфумовану воду й чоловічі парфуми.

Зрештою чоловік потрапив  у руки правосуддя. Упізнати зловмисника вдалося за допомогою камер спостереження, які його зафіксували. Один з охоронців супермаркету впізнав крадія за татуюваннями.

Відомо, що засуджений має середню освіту, неодружений, тимчасово не працює, раніше неодноразово судимий. У нього на утриманні перебуває двоє дітей – 2005 та 2018 років народження.

На суді підсудний спершу заперечував свою вину, однак докази були беззаперечними, то ж зрештою чоловік вину визнав у повному обсязі та просив суворо не карати. Тож суд визнав чоловіка винним у скоєні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів