Поділитись:

38-річну волинянку знайшли повішеною у господарській споруді

Понеділок, 26 липня 2021, 10:56
38-річну волинянку знайшли повішеною у господарській споруді

Фото ілюстративне

На території Шацької громади 38-річна жінка покінчила життя самогубством.

Про це повідомив «Район.Шацьк» з посиланням на власні джерела.

Жінку знайшли повішеною у господарській споруді в селі Піща, де вона жила разом з чоловіком. Знайомі кажуть, що померла була врівноваженою, спокійною, не мала шкідливих звичок. Мотиви її вчинку наразі невідомі.

Для родини та знайомих це стало величезною трагедією.

Точну причину інциденту встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Ковелі чоловік скоїв самогубство, стрибнувши з даху дев'ятиповерхівки, у якій розташований міськрайонний центр зайнятості. Трагічний випадок стався у п'ятницю, 23 липня, близько 21:30, на вулиці Сагайдачного у Ковелі.

На дах будинку № 6 на вулиці Сагайдачного, на першому поверсі якого розташований Ковельський міськрайонний центр зайнятості, потрапив 32-річний ковельчанин, який проживав поруч, на вулиці Театральній. Після цього чоловік стрибнув вниз із даху дев'ятиповерхівки.

Мотиви фатального вчинку ковельчанина наразі невідомі.

А наприкінці червня волинянин хотів скоїти самогубство, вистріливши собі у голову в селищі Люблинець Ковельського району. Чоловік намагався покінчити із життям, вистреливши собі у голову.

На місці події працювала швидка – медики надавали пораненому чоловікові першу допомогу.

Як розповіли в оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», виклик до швидкої надійшов о 20:10. Повідомлялося, що чоловік з травматичної зброї вистрелив у голову.

У нього діагностували вогнепальне поранення правої скроневої ділянки голови. 48-річного постраждалого госпіталізували до місцевої лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів