Поділитись:

На Волині готують до ремонту 7 кілометрів дороги Овлочин – Соловичі – Бобли – Ревушки

Понеділок, 26 липня 2021, 10:50
На Волині готують до ремонту 7 кілометрів дороги Овлочин – Соловичі – Бобли – Ревушки

фото ілюстративне

На Волині почали підготовчі роботи до капітального ремонту дороги Овлочин – Соловичі – Бобли – Ревушки.

Про це повідомляє Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області.

На автомобільній дорозі місцевого значення О 031591 /Т-03-02/ – Овлочин – Соловичі – Бобли – Ревушки від км 21+040 до км 28+050 стартувала підготовка до капітального ремонту.

Зазначається, що об’єкт належить до категорії перехідних, тобто роботи триватимуть впродовж 2021-го і 2022-го років.

У тендерних торгах за право виконати капітальний ремонт на семикілометровій ділянці дороги взяли участь товариства з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь», «АМіЛа», «Данко», «Луцькавтодор-сервіс» і приватне підприємство «РОСТРАНС». Переможцем аукціону визнали ТОВ «АМіЛа», яке надало найменшу цінову пропозицію – 75 млн гривень.

Замовник робіт – державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

А на дорозі Рівне – Луцьк, на якій тривають ремонтні роботи, водії виїжджають на незавершену смугу руху, аби пришвидшити проїзд. Дорожники встановлюють конуси та знаки, що вказують на ремонтні роботи та обмеження проїзду, проте недобросовісні водії об'їжджають їх або ж просто відсовують, звільняючи дорогу. Будівельники розповідають, що були навіть випадки, коли автомобілісти намагалися наїхати на них. Неодноразово доводилося викликали поліцію. Проте водії продовжують порушувати, особливо ввечері, коли люди повертаються з роботи. 

Нагадаємо:  в селі Струмівка, що під Луцьком, триває поточний дрібний ремонт вулиці Сільська від перехрестя з вулицею Івана Богуна до перехрестя з вулицею Східна. Робітники облаштували розв’язку на межі вулиці Східна та Сільська – встановлюють там бетонні бордюри, після цього навколо укладуть нове асфальтне покриття, що помітно розширить частину дороги. Вздовж вулиці Сільська ліквідували ямковість, а на найпроблемніших місцях повністю замінили дорожнє покриття асфальтоукладальником. На місці також працює два віброкатки. Ремонт обійдеться у 980 076 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів