Поділитись:

Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)

Неділя, 18 липня 2021, 12:40
Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)

У селі Струмівка, що під Луцьком, триває поточний дрібний ремонт вулиці Сільська від перехрестя з вулицею Івана Богуна до перехрестя з вулицею Східна. 

Першими результатами робіт поділився на своїй фейсбук-сторінці заступник голови Підгайцівської сільської ради Леонід Гроголь. 

За його словами, навіть звичайний ямковий ремонт може суттєво змінити вигляд вулиці, якщо зробити його на совість. 

Робітники облаштували розв’язку на межі вулиці Східна та Сільська – встановлюють там бетонні бордюри, після цього навколо укладуть нове асфальтне покриття, що помітно розширить частину дороги.

Вздовж вулиці Сільська ліквідували ямковість, а на найпроблемніших місцях повністю замінили дорожнє покриття асфальтоукладальником. На місці також працює два віброкатки.

До слова, ремонт обійдеться у 980 076 гривень, і з цієї суми до бюджету громади ще повернуться 20% податку на додану вартість.

Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)Наче нова: показали, як дрібний ремонт змінив дорогу у селі під Луцьком (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
12 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
07 березня 2024