Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 25 липня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про жорстоке вбивство

Навколо будинку №32 на Соборності у Луцьку, де в ніч на вівторок, 20 липня трапилося моторошне подвійне вбивство, весь ранок кучкувалися люди. Сусіди чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини і доньки, плачуть від жаху і розпачу, але не здивовані, що таке трапилося. Кажуть, лучанин був сімейним тираном, і від нього часто доводилося рятувати дружину і доньку. 

Цього разу врятувати жінок не вдалося. 56-річну жінку зарізали в ліжку, а доньку – у коридорі

«Він сам сказав сусідці "визвіть поліцію, бо я забив жінку з дитиною". Неадекватний, що я можу сказати. Таку людину треба за ґратами тримати і все. Він не пив, він так дурак. З головою в нього не все добре. Скільки людям він пакостей робив, і нам, і в сусідньому будинку...», – розповіла одна із сусідок.

Під під'їздом ридала сестра загиблої жінки Зоя Ковальська. Вона не могла повірити, що її рідної сестри вже нема. 

«Скільки він іздівався, скільки робив чудо. Було вже не раз, і вона казала поліції. Тільки тепер, коли забив, вони вже розслідують. А раньше то вони не могли нічого прийняти. Єдина дочка була. Був хлопчик, мав церебральний параліч та помер. Танічка вчилася, магістерське кінчала», – розповіла жінка. 

Про скандал з поліцейськими

Прикрий інцидент стався кілька тижнів тому у селі Запілля, що на території Любомльської громади. Місцевих мешканців, які «тусили» біля магазину, роздратувало те, що поліцейський, водій службового автомобіля, не був пристебнутий паском безпеки.

Для наочності один з розлючених чоловіків навіть причепив невикористаний пасок безпеки на проблисковий маячок поліцейського авто.

Селяни вимагали, аби його напарник «написав постанову» про порушення Правил дорожнього руху, які мають виконувати всі, в тому числі й правоохоронці.

«Чого ти не пристьобнутий? Нема такого! Балончика поклав! Тьху на тебе! На х@й їдьте!», – кричали чоловіки до працівників поліції.

Після того, як один з мешканців села плюнув на працівника поліції, а інший вдарив ногою службове авто, водій зі словами «приємно з вами було поспілкуватися» натиснув на газ і правоохоронці поїхали геть.

Про страшну ДТП

У поліції встановлюють всі деталі летальної аварії, що сталася 18 липня, у селі Печихвости Луцького району. Ідеться про аварію, в якій загинуло двоє дорослих і маленька дівчинка

Інформують, що 30-річний водій автомобіля Ford Focus не врахував дорожню обстановку, з’їхав на узбіччя, внаслідок чого допустив зіткнення із деревом.

У легковику перебувало 12 осіб, з них семеро дітей.

Двоє дорослих та одна дитина загинули на місці, всі інші доставлені в медичні заклади Горохова та Луцька з різними травмами та забоями.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів