Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)

П'ятниця, 23 липня 2021, 16:20

На озері Пісочному до відпочивальників прибилися двоє невинних цуциків. Тваринам терміново шукають дім. 

Про це ІА "Конкурент" розповіла лучанка Вікторія Готь

Вона з чоловіком саме відпочивала на березі водойми на Старовижівщині, коли помітила двох пухнастих малюків, які бігали неподалік. Цуценята – хлопчики. Їх тимчасові імена – Малиш і Смільчак. Обоє собак дуже добрі і лагідні. Тварини тішаться компанії людей, і вже другий день ночують біля намету лучан. Будуть ідеальними партнерами як для лайтового, так і для активного відпочинку. 

Вікторія розповідає, що хлопчиків вивезли до лісу поруч із водоймою. Людей навколо не багато, а отже і шанси знайти новий дім у цуциків невеликі. 

Тварин вона готова доставити до Луцька, обробити від всіх можливих паразитів і підготувати якнайкраще до життя у новій сім'ї. 

Якщо ви давно мрієте про собаку, то знайте, що ці цуцики мріють про вас ще більше. 

За тваринами звертайтеся на сторінку ІА "Конкурент" у фейсбуці та інстаграмі

Нагадаємо, на інстаграм-сторінці "Конкурента" стартувала тематична рубрика "Знайди друга". Тут ми публікуємо наймиліші фото евер, щоб допомогти хвостатим та пухнастим знайти домівку та турботливі руки. Оголошення публікуємо щосуботи, а інколи навіть частіше. Тому якщо шукаєте для тваринки домівку або хочете взяти тваринку собі, пишіть нам.

До слова, 15 липня Верховна Рада підтримала законопроєкт 2351, який впроваджує в Україні європейські стандарти поводження з тваринами. На його ухваленні тривалий час наполягали зоозахисники. Документ узгоджує українське законодавство з низкою директив ЄС, що мають стосунок до Європейської конвенції про захист тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: