Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 липня

Вівторок, 20 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 20 липня, найбільше читав про:

Про подвійне вбивство

Сьогодні зранку, о 7:15 до поліції зателефонувала жінка і розповіла, що її 62-річний сусід вбив дружину та дочку. Кривава трагедія сталася у будинку № 32 на проспекті Соборності у Луцьку. Правоохоронці затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства. У квартирі вони виявили тіла двох жінок – 56 та 22 років.

З власних джерел журналістам ІА «Конкурент» стало відомо, що підозрюваний сам попросив сусідку викликати поліцію, і сказав, що забив дружину і доньку. 56-річну жінку зарубали у спальні. Їй майже відтяли голову. 22-річну дівчину вбили у коридорі.

Сестра загиблої жінки Зоя Ковальська ніяк не могла повірити, що її рідної людини вже нема. 

«Скільки він іздівався, скільки робив чудо. Було вже не раз, і вона казала поліції. Тільки тепер, коли забив, вони вже розслідують. А раньше то вони не могли нічого прийняти. Єдина дочка була. Був хлопчик, мав церебральний параліч та помер. Танічка вчилася, магістерське кінчала», – розповіла жінка. 

Пізніше журналіст Юрій Горбач повідомив, що конфлікти у сім'ї виникали давно, і правоохоронці нічого не змогли зробити, аби попередити трагедію.

«Ще (уявіть собі!) у 2011-2015 роках жінка наголошувала, що її чоловік "чинить постійне фізичне та психічне насилля у сім'ї, його неодноразові протиправні дії мають тяжкі наслідки для її здоров'я" (...) Ще 6-7 років тому державі було відомо про це!!! Але вона нічого не зробила аби відвернути непоправне.
Потім були справи про аліменти для навчання дочки і неодноразово – справи про вчинення домашнього насильства. 
Останній вирок чоловіку винесли 14 травня ЦЬОГО РОКУ», – написав, зокрема, Юрій Горбач.

Про погоню за п'яним

Сьогодні, близько 6:00 на вулиці Липинського у Луцьку в результаті конфлікту з невідомими у чоловіка зник золотий ланцюжок. Громадянин вказав, що невідомі пересуваються автомобілем Volkswagen.

Правоохоронцям довелося влаштувати погоню, під час якої пасажир автомобіля грабіжника на ходу вистрибнув із салону, однак водій продовжив рух. 

Уже на вулиці Трункіна патрульні спільно з працівниками роти поліції особливого призначення заблокували автомобіль. Правопорушник одразу залишив салон авто та намагався втекти, однак його затримали.

Про новий «Сільпо»

Новий супермаркет мережі «Сільпо» запрацює на Київському майдані у приміщенні, де раніше знаходився «Вопак». Про це ІА «Конкурент» стало відомо з власних джерел. 

Як стало відомо, офіційне відкриття відбудеться 30 липня. Всередині завершили всі ремонтні роботи, встановлюють каси, монтують прилавки, завершують декорування. Буде 6 кас самообслуговування, 3 – для карток і 3 – для розрахунку готівкою, 5 звичайних, серед них 1 тютюнова. 

Зовнішні ремонті роботи ще тривають.

«Сільпо» буде стилізований під подорожі у часі. У супермаркеті буде велика машина часу і цікавий астрономічний годинник.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 20 липня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів