Поділитись:

Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)

Вівторок, 20 липня 2021, 15:20
Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)

Будівля старої рятувальної станції, що на вулиці Шевченка у Луцьку, занедбана вже багато років. 

До неї із вулиці веде дорога, вкрита битим склом і сміттям. Навколо непотребу не менше – пластик, папір, органічні відходи, недопалки, бите скло і багато будівельного сміття громадиться на території, що рясно заросла кущами. Серед тих кущів, кажуть місцеві, люблять гратися підлітки. Вони заради розваги залазять навіть всередину аварійної будівлі станції. 

Фасад будівлі ледь тримається купи, стіни позаду вже впали. Скоро відваляться сходи та провалиться решта підлоги. 

До слова, ще у 2018 році будівлю старої рятувальної станції списали з балансу комунального підприємства "Волинський обласний екскурсійно-методичний центр". Ще тоді знести будівлю мав підприємець Ігор Чорнуха, директор ПрАТ "Луцьксантехмонтаж". У січні 2018 року Волинська обласна рада провела конкурс для зведення багатоквартирного житлового будинку за адресою Залізна, 33. Його переможцем визнали ПАТ "Луцьксантехмонтаж № 536".

За умовами строк будівництва житла не повинен перевищувати 24 місяців від дня початку будівництва житла. Раніше голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявляв, що частину квартир від цієї новобудови передадуть обласній раді.

Як виглядає стара рятувальна станція зараз, дивіться на наших фото. 

Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)Сміття та розруха: що коїться на старій рятувальній станції у Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів