Поділитись:

Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)

Неділя, 07 березня 2021, 10:31
Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)

Стара покинута будівля Ковельської амбулаторії, що на Незалежності, 122, стоїть пусткою. Холодний весняний вітер задуває у порожні вікна. На підлозі розкидані друзки скла, голубине пір'я і аркуші, на яких так нікому і не написали рецептів. 

Цю споруду звели у Ковелі на межі 19-го 20-го століть. Багато років її використовували як заклад охорони здоров'я. І нині на дверях із полущеною фарбою висять припалі пилюкою попередження і оголошення для мешканців. Хоча будівлю не використовують вже близько десяти років. 

Журналісти ІА "Конкурент" отримали унікальну колекцію фотографій, як самотня і порожня будівля доживає свої останні дні. Дивіться і ви.

Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)Тлін і руйнування: як виглядає всередині покинута будівля ковельської амбулаторії (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів