Поділитись:

Сиротинська відповіла на петицію про ліквідацію луцької мунварти (відео)

Вівторок, 20 липня 2021, 19:00

Очільниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська розповіла, що її департамент – єдина структура, яка «наводить в місті порядок».

Про це вона повідомила у коментарі на запитання журналістів ІА «Конкурент» щодо ставлення до петиції про ліквідацію муніципальної варти.

«Що тут коментувати? Ми структура, яка наводить в місті порядок. Це не влаштовує нікого, тому що ніхто цього робити не хоче, не хоче змінюватися... Всі хочуть бачити порушення в чужому городі, але не в свому», – запевнила Юлія Сиротинська.

Нагадаємо, 24 червня лучанин Віталій Ковальчук зареєстрував на сайті E-Dem петицію з вимогою ліквідувати луцьку муніципальну варту. Він мотивував вимогу тим, що витрачати кошти на муніципальну варту з бюджету міста недоцільно. Петиція за короткий термін набрала більш ніж достатню підтримку від жителів Луцька.

Днями у міській раді відповіли на петицію.

У відповіді лучанину від Луцької міської ради йдеться, що департамент муніципальної варти є структурним підрозділом міської ради, який дотримується чітких правил, прописаних у Положеннях про департамент муніципальної варти. Документ затверджений рішенням Луцької міської ради від 24.04.2019. 

Отож підстави для внесення змін у структуру і чисельність підрозділу та його доцільність функціонування відсутні. Тобто, згідно з законом наразі причин для ліквідації муніципальної варти немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
26 лютого 2024