Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 15 липня

Четвер, 15 липня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 15 липня, найбільше читав про:

Про гранату в центрі Луцька

У Луцьку тривають антитерористичні навчання Служби безпеки України. 

Навколо будівлі Головного управління Нацполіції на Волині зібралися поліцейські, медики, вибухотехніки і рятувальники. Вони відпрацьовували один із навчальних сценаріїв для українських силовиків. За легендою, затримали одного з диверсантів, який приїхав підривати авторитет органів державної влади. Спецслужбовці знайшли якусь записку й знешкодили гранату біля будівлі ГУНП. Працівників з будівлі евакуювали.

Вся операція тривала орієнтовно 10 хвилин. Весь цей час рух на перехресті вулиці Винниченка та проспекту Волі був заблокований. 

Про відірвану ногу

Вчора, близько 14:00, на автодорозі Львів – Луцьк в одному з сіл Червоноградського району: мотоцикл Honda, яким керував 21-річний волинянин, врізався у дорожній знак і злетів у кювет. Ймовірно, водій не впорався з керуванням. Внаслідок аварії чоловік отримав політравму та ампутацію лівої гомілки. Його у важкому стані відправили у реанімацію.

Про ремонт на Волі

Сьогодні на центральному проспекті Луцька ремонтники зняли шар асфальту і на правій смузі, яку раніше використовували як технічну. Тому водії, які ще користувалися можливістю проїхати погано перекритою смугою та скоротити час руху в місті, тепер такої змоги не мають. З самого ранку на проспекті працює фреза, яка очищує смугу від залишків дорожнього покриття.

Тим часом на лівій смузі на відрізку від вулиці Шопена до Волинської обласної друкарні вже уклали перший шар асфальту. В обідню пору експерти дорожньої лабораторії саме досліджували його товщину.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів