Поділитись:

Волинянка побила палицею сусіда, бо думала, що він дав горілку її сину

Четвер, 15 липня 2021, 12:10
Волинянка побила палицею сусіда, бо думала, що він дав горілку її сину

У Камені-Каширському судили жінку, яка взимку побила свого сусіда палицею.

Так, 5 січня вона дізналася, що її син взяв домашнє зерно та відніс потерпілому в обмін на горілку. З її слів, вона покликали свого чоловіка і вони разом пішли розібратися у ситуації. Жінка стверджувала, що сусід зустрів їх з палицею у руках та вдарив її по нозі. Мовляв, саме тому вона вирвала знаряддя та нанесла удар у відповідь. 

Як виявилося, жінка лукавила. З показань потерпілого, які було підтверджено рядом доказів, стало відомо, що її син прийшов до нього та запропонував обміняти дрова на спиртне. Він відмовив та прогнав його, але далі прийшла обвинувачена та нанесла йому тілесні ушкодження. 

У підсумку жінку оштрафували на 680 гривень. Також вона сплатить три тисячі гривень моральної компенсації та оплатить 6500 гривень, які потерпілий витратив на правничу допомогу.

До слова, окремо засудили й чоловіка обвинуваченої. Він теж долучився до побиття сусіда, використавши при цьому металевий предмет. Йому призначили один рік умовного покарання. Також він сплатить сім тисяч гривень моральної шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів