Поділитись:

Незаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозру

Середа, 14 липня 2021, 22:04
Незаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозру

На деревообробному підприємстві в Ковельському районі проводять обшуки.Слідчі ГУНП оголосили підозру службовій особі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції у Волинській області.

Необліковану продукцію - лісоматеріали, отримані внаслідок незаконних порубок, вилучають. Уже вилучено близько 400 м3 лісоматеріалів. 

Під час досудового слідства встановлено, що, починаючи з 2018 року, службові особи підприємства, з метою незаконного виготовлення та експорту пиломатеріалів, діючи за попередньою змовою з фізичними особами підприємцями, організували на території Ковельського району без відповідних дозволів порубку дерев різних порід, які в подальшому перевозили й переробляли для експорту до країн Європи. 

Встановлено також, що частина необлікованої продукції, яка надходила від приватних суб’єктів, отримана внаслідок незаконної порубки, без оформлених документів.

Під час попередніх обшуків у квітні вилучено лісодеревину з бирками, при перевірці яких встановлено їх повторне використання, а саме, при отриманні сертифікатів про походження деревини для здійснення експортних операцій для реалізації її за межі території України.

Сьогодні, 14 липня, службовій особі цього підприємства оголосили підозру за ч.2 ст.246 та ч.4 ст.358 КК України: йдеться як про незаконну порубку, перевезення, зберігання, збут лісу, так і про використання завідомо підроблених документів.

Незаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозруНезаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозруНезаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозруНезаконні рубки лісу та підробка документів: службовій особі волинського підприємства оголосили підозру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 лютого 2024
15 лютого 2024
29 грудня 2023
17 листопада 2023
15 листопада 2023
03 листопада 2023
23 жовтня 2023
28 вересня 2023
15 вересня 2023
08 вересня 2023