Поділитись:

Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)

П'ятниця, 09 липня 2021, 15:16
Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)

Правоохоронці провели низку обшуків у Ковельському районі, в результаті яких знайшли у трьох волинян незареєстровані рушниці, набої до них та вибухівку.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Обшуки проводили слідчі Ковельського райуправління поліції спільно з співробітниками Головного оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону.

У результаті обшуку в 58-річного мешканця села Заприп’ять правоохоронці вилучили дві гладкоствольні рушниці без передбачених законом дозволів та набої до них. 

У жителя села Гута на території домоволодіння виявили 400 г вибухової речовини та набої до рушниці. 

А в 59-річного мешканця села Яревище правоохоронці виявили дві рушниці, 60 набоїв до зброї та 200 г пороху.

Усе це вилучили та скерували на необхідні експертизи.

Власникам незареєстрованих гладкоствольних рушниць загрожує адміністративна відповідальність, передбачена ст. 190 (Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За зберігання вибухової речовини передбачена кримінальна відповідальність за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)Рушниці, набої, вибухівка: у волинських селах проводять обшуки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів