Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 11 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про таран піцерії

У ніч на понеділок, 5 липня, на вулиці Стрілецькій у Луцьку сталася ДТП – автомобіль виїхав на тротуар і врізався в будівлю піцерії «Фелічіта». В результаті зіткнення розбилося вікно піцерії, також пошкоджений фасад і зламана труба. У поліції повідомили, що 37-річний лучанин, водій автомобіля Mercedes-Benz, не впорався із керуванням та в’їхав у приміщення піцерії «Фелічіта».

Камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк на кільці біля «Променя» зафіксували момент аварії. На записі видно, як «мерседес» на шаленій швидкості перетнув кільце та влетів у будівлю

Про ДТП, у якій постраждала дитина

Також у понеділок, 5 липня, близько 16:00, на проспекті Соборності, поблизу «ПортCity» «бмв» на шаленій швидкості пронісся на «червоний» і врізався у «фольксваген». Автівки зазнали значних ушкоджень, від удару їх сильно розвернуло. У «фольксвагені» в момент зіткнення перебували батько і син. 

Камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк зафіксували момент аварії.

Згодом стало відомо, що стан хлопця – важкий.

Втім, водій BMW Роман Мірецький свою провину не визнав:

«Не дивився, яка в мене була швидкість, але в мене був зелений світлофор. Цей червоний "кадік" повертав сюди наліво, я й почав гальмувати, бо він не зрозуміло, то їхав, то не їхав. Якби він почав їхати з самого початку, не було б аварії», – заявив чоловік.

Інші важливі й цікаві новини тижня:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів