Поділитись:

"Не дивився на швидкість, але в мене був зелений", - водій BMW розповів, що сталося

Понеділок, 05 липня 2021, 20:06
«Не дивився на швидкість, але в мене був зелений», - водій BMW розповів, що сталося

фото "Суспільного"

29-річний водій BMW, який сьогодні, 5 липня, на швидкості влетів у Volkswagen біля гіпермаркету Там-Там, каже, що не порушував правил дорожнього руху.

Про це він розповів "Суспільному" на місці аварії.

Очевидці, які бачили момент зіткнення двох авто кажуть: водій значно перевищив швидкість і проїхав на червоний сигнал світлофору. Після ДТП правоохоронці помістили водія BMW у службове авто.

«Не дивився на швидкість, але в мене був зелений», - водій BMW розповів, що сталося

"Євробляха валила на всю, більше 150 км/год їхав на червоне світло. А той червоний Фольксваген повертав, в "Там-Там" заїжджав на повороті, на свій знак. А той його вальнув", – розповів лучанин Микола Скіц.

Водій BMW Роман Мірецький слова очевидців заперечує: "Не дивився, яка в мене була швидкість, але в мене був зелений світлофор. Цей червоний "кадік" повертав сюди на ліво, я й почав гальмувати, бо він не зрозуміло, то їхав, то не їхав. Якби він почав їхати з самого початку, не було б аварії".

Зі слів водія BMW, він готовий допомогти родині з лікуванням дитини.

Пізніше з'явилось відео моменту зіткнення двох автівок.

Нагадаємо, аварія сталася у понеділок, 5 липня, близько 16:00, на проспекті Соборності, поблизу «ПортCity».За словами свідків, «бмв» на шаленій швидкості пронісся на «червоний» і врізався у «фольксваген». Автівки зазнали значних ушкоджень, від удару їх сильно розвернуло. У «фольксвагені» в момент зіткнення перебували батько і син. 

Згодом стало відомо, що стан хлопця – важкий. Медики проводять комп'ютерну томографію головного мозку, обстежують черевну порожнину й грудну клітку. Внаслідок ДТП дитина отримала множинні забійні садна та рвані рани обличчя і вушної раковини.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024