Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 04 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про хлопця в костюмі пива

Старшокласник Андрій Киричук, випускник школи №21, вразив усіх на врученні золотих медалей у центрі Луцька. Хлопець порвав шаблони і всі відомі стереотипи про відмінників, і одягнув на свято знань костюм пивного келиха. Він одразу привернув увагу місцевих ЗМІ, вчителів, учнів, керівників міста та взагалі всіх, хто цього дня спостерігав за урочистостями на Театральному майдані. 

У коментарі журналістам ІА «Конкурент» випускник розповів, що він із самого дитинства любить вражати людей. Це відбилося і на його випускному луку. 

«Я ніколи не йшов за стереотипами, завжди старався виглядати, говорити і робити все так, як думаю і хочу. Інколи дирекція у школі робила зауваження стосовно зовнішнього вигляду.. Можливо, навіть частіше, ніж інколи. Але палки в колеса не вставляли, і на об'єктивність оцінок це ніколи не мало впливу», – розповів про себе хлопець. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про Дмитра Комарова

Відомий телемандрівник Дмитро Комаров поділився враженнями про Волинь і розповів про плюси й мінуси Поліського краю.

«Свіжі екопродукти. Ідеальна екологія. Фантастично красиві, дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – у лісі комарі і гедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту і москітної сітки на капелюсі. Решта – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь», – написав мандрівник на своїй сторінці в інстаграмі.

Також Дмитро Комаров порекомендував усім закуповуватися чорницею, адже вона дуже корисна для очей, травлення й імунітету. Причому він підкреслив, що треба купляти саме волинську чорницю.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про другу «Венецію»

У Луцьку запрацювала друга кав'ярня на воді «Луцька Венеція» на водоймі парку 900-річчя Луцька. У невеликій дерев'яній будівлі на палях пропонують каву, морозиво, холодні напої і десерти. Родзинкою цих закладів є атмосферна тераса, яка знаходиться просто над водою. 

Перша точка «Луцької Венеції» у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки має неабиякий попит серед мешканців і гостей міста. У гарну пору доби тут можна покататися на човнах із веслами вздовж каналу. На газоні поруч розмістили крісла-мішки, на яких любить відпочивати молодь. Часом на території закладу навіть проводять тематичні фестивалі, як от День батька.

Новий заклад у парку 900-річчя за розмірами дещо більший, ніж його попередник. Його вже встигли уподобати десятки лучан у день відкриття. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про мильні бульбашки

Здавалося б, мильні бульбашки – така собі невинна дитяча забавка, яка нікому не може заважати. Проте нещодавно хтось із лучан поскаржився, що йому таки заважає апарат бульбашок, встановлений біля кафе «Легенда» на вулиці Лесі Українки у Луцьку, який вже давно став своєрідною родзинкою. Прозорі кульки розлітаються вулицею, створюючи казковий настрій і даруючи неймовірні емоції для дітей.

Власниця кафе Вікторія Окладна у коментарі ІА «Конкурент» розповіла, що навіть не розуміє, кому та як може заважати апарат. Проте факт залишається фактом: 29 червня у кафе навідався інспектор департаменту муніципальної варти та повідомив, що поступила скарга на мильні бульбашки.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини тижня:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів