Поділитись:

Дивовижні місця, чорниця й комарі: що вразило Дмитра Комарова на Волині (фото)

Четвер, 01 липня 2021, 13:38
Дивовижні місця, чорниця й комарі: що вразило Дмитра Комарова на Волині (фото)

Відомий телемандрівник Дмитро Комаров поділився враженнями про Волинь і розповів про плюси й мінуси Поліського краю.

Про це телеведучий написав на своїй сторінці в інстаграмі.

«Свіжі екопродукти. Ідеальна екологія. Фантастично красиві, дивовижні, цікаві місця. Єдиний мінус – у лісі комарі і гедзі. Це можна вирішити за допомогою репеленту і москітної сітки на капелюсі. Решта – суцільні плюси. Все це – українське Полісся. Волинь», – написав мандрівник.

Також Дмитро Комаров порекомендував усім закуповуватися чорницею, адже вона дуже корисна для очей, травлення й імунітету. Причому він підкреслив, що треба купляти саме волинську чорницю.

«Чорниця, особливо з Волині, прямо зараз найсвіжіша, смачна, прямо з лісу. Жінки вручну збирають до 20-30 літрів в день. Купуючи літр чорниць, ви дуже допомагаєте людям. Все, що вони зароблять за найближчий місяць на чорниці, а пізніше на журавлині - основний заробіток для багатьох на весь рік ... На жаль, але це просто факт і реальність», – додав Дмитро.

Нагадаємо, ведучий програми «Світ навиворіт» приїжджав на Волинь для зйомок чергової серії своєї програми. 

Дивовижні місця, чорниця й комарі: що вразило Дмитра Комарова на Волині (фото)Дивовижні місця, чорниця й комарі: що вразило Дмитра Комарова на Волині (фото)Дивовижні місця, чорниця й комарі: що вразило Дмитра Комарова на Волині (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024