Поділитись:

Гроші збирали всім світом: для відділення дитячої онкології у Луцьку купили необхідне обладнання

Понеділок, 28 червня 2021, 16:56
Гроші збирали всім світом: для відділення дитячої онкології у Луцьку купили необхідне обладнання

За гроші волонтерів у онкогематологічне відділення Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства отримає такі необхідні апарати для точного введення хіміотерапії – інфузомати.

Апарати були придбані за кошти небайдужих людей, які ще минулого року долучилися до збору і перераховують гроші на їх закупівлю.

За словами волонтерки та ініціаторки збору коштів Роксолани Несторук, ці апарати вже знаходиться на руках і днями будуть передані у відділення. 

"Знаємо, що велика кількість людей із нетерпінням чекали цю новину, не менше, ніж ми самі. Хочеться видихнути та написати, що ІНФУЗОМАТИ ДЛЯ ВОЛИНСЬКОГО ДИТЯЧОГО ОНКОГЕМАТОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ ПРИДБАННІ, та вже у нас на руках. На днях всі їх передамо у відділення та розпишемо більш детально і подякуємо кожному небайдужому, хто долучився", – повідомила волонтерка. 

До слова, раніше ми розповідали, як волонтери збирають гроші на інфузомати і чому це важливо: Зібрали вже пів мільйона: як лучани допомагають онкохворим дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів