У таборі під Луцьком дітям влаштували розваги на воді (фото)

Понеділок, 28 червня 2021, 12:55

У селі Гаразджа, що під Луцьком, провели літнє свято для дітей, молоді та всіх охочих.

День відкритої води від Центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства відбувся у неділю, 27 червня, пишуть на сторінці Центру. 

"Яскраве, багатолюдне дійство, насичене різноманітними локаціями, майстер-класами, змаганнями, розіграшами та щирим дитячим сміхом. Сьогоднішній день на території табору "Сонячний", що в с.Гаразджа, був надзвичайним. Велодистанція, водні атракції, змагання на байдарках турніри з волейболу, настільного тенісу, виставка стрілецької зброї, скелелазіння, квести, гончарне мистецтво, майстер-класи – і це лише частина дійства.

Переможці та призери турнірів отримали дипломи ЦНПВТК та подарунки від Vernadsky UA. Неочікуваним сюрпризом став розіграш туристичного рюкзака від Vernadsky UA. Ігри і розваги, солодощі і морозиво, дитячий гамір і сміх – створили чудову атмосферу. Локації діяли протягом дня, тож можна було спробувати все", – ідеться в дописі.

Як зазначає директор ЦНПВТК Богдан Бальбуза, такі «Дні відкритої води» вони і надалі планують проводити по області регулярно протягом літа. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: