Поділитись:

Поліція посилено патрулює зони відпочинку на Світязі (фото)

Четвер, 24 червня 2021, 14:25
Поліція посилено патрулює зони відпочинку на Світязі (фото)

Правоохоронці взяли під посилений контроль зони відпочинку на території Шацького національного природного парку.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Як повідомив очільник Ковельського райуправління поліції Андрія Литвина,  територію поблизу Світязя та інших зон відпочинку патрулюють не лише його підлеглі, а й бійці роти поліції особливого призначення, роти «Світязь» та Національної гвардії.

«Щоденно на патрулювання заступають п'ять піших нарядів, два наряди груп швидкого реагування з Нацгвардії і поліції особливого призначення, два наряди груп реагування патрульної поліції, один екіпаж з безпеки дорожнього руху. Їхнє завдання – забезпечувати громадський порядок, безпеку дорожнього руху й допомагати людям. Окрім того, сектор поліцейської діяльності №2 в Шацьку посилено двома додатковими нарядами поліції», – розповів Андрій Литвин.

Особливу увагу поліцейські приділяють дітям, які відпочивають в таборах: наразі в трьох таких закладах поліцейські перебувають на постійній основі. Ювенальні поліцейські систематично відвідують дітей, спілкуються з ними про недопущення нещасних випадків на воді, проводять виховну роботу.

Поліцейські рекомендують: аби відпочинок вдався, дбайте про власну безпеку та безпеку своїх дітей, а в разі потреби телефонуйте на 102.

Поліція посилено патрулює зони відпочинку на Світязі (фото)Поліція посилено патрулює зони відпочинку на Світязі (фото)Поліція посилено патрулює зони відпочинку на Світязі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024