Поділитись:

Риба, фрукти та легендарні пончики: що і за скільки можна купити на Світязі (фото)

Неділя, 13 червня 2021, 10:21

На березі Світязя стартував відпочивальний сезон – 2021, а це означає, що пляжі Шацьких озер поволі наповнюються людьми. Разом із відпочивальниками на береги озер приходять місцеві бізнесмени, пропонуючи традиційні для цих місць літні наїдки. 

Що і за скільки можна купити на березі найглибшого озера України – дізнавалася журналістка ІА "Конкурент"

Хоч сезон і розпочався, підприємців із літніми наїдками на березі водойми ще не багато. За всі вихідні легендарні світязькі пончики продавала поки тільки одна жінка. Пропонувала пончики з маком, згущеним молоком, смородиною чи полуницею.

Коштує пончик 30 гривень за одиницю, незалежно від начинки. На вигляд пончики здаються трохи меншими, ніж в минулі роки, а хоча смак їх незмінний. Попит на пончики неабиякий, і можна прогнозувати, що скоро на березі з'явиться набагато більше пропозицій. 

Пропонують на Світязі також холодне пиво і сушену рибу до нього. І якщо напої тут  можна знайти на різний смак і гаманець, то ціни на рибу доволі фіксовані. Плотва коштує 5-10 гривень за рибину (залежно від розміру), а окунь обійдеться відпочивальникам не менше, ніж 15 гривень за штуку. 

Продають на березі озера і сезонні фрукти. Особливо багато пропозицій домашньої полуниці. Півлітрова банка такої коштує в середньому 25 гривень. 

А тут ви знайдете інформацію про ціни на відпочинок у 2021 році. Також дізнавайтеся, де покупатися та посмажити шашлики біля Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів