Поділитись:

Луцький депутат просить внести проспект Волі до програми озеленення міста

Середа, 23 червня 2021, 11:45
Луцький депутат просить внести проспект Волі до програми озеленення міста

Луцький депутат, голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" у міській раді Тарас Шкітер пропонує внести проспект Волі до переліку вулиць та проспектів, які планують озеленити згідно із програмою розвитку та збереження зелених насаджень Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки. 

Відповідну пропозицію він озвучив під час сесії Луцькради у середу, 23 червня. 

На сесії затвердили програму озеленення Луцька, яка, серед іншого, передбачає планову висадку дерев на території міста.

Депутат Тарас Шкітер зауважив, що важливо передбачити у цьому проекті також і озеленення проспекту Волі. 

"У програмі з озеленення міста передбачено висадити 1205 дерев. Тут детально розписано кожну вулицю, на якій мають висадити ті дерева, але чомусь немає жодного слова про проспект Волі – головну артерію міста. Озеленення проспекту заплановано у рамках реконструкції. Я вважаю, нелогічно, що у головному документі немає проспекту Волі. Тому пропоную з проекту реконструкції продублювати заплановані заходи з вичадки дерев у програму озеленення" , – зазначив депутат. 

Міський голова пообіцяв внести відповідну зміну в програму. До слова, під час реконструкції проспекту Волі висадять 140 дерев крупних порід та кілька тисяч кущів. 

Які саме заходи передбачені у рамках програми з озеленення міста, читайте тут: На озеленення Луцька витратять 120 мільйонів гривень: що зроблять у місті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів