Поділитись:

На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)

Середа, 23 червня 2021, 11:00
На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)

У Луцьку на проспекті Відродження з'явиться новий сквер. 

Землю для облаштування скверу надали комунальному підприємству "Парки та сквери міста Луцька" під час сесії Луцької міської ради у середу, 23 червня. 

Комунальному підприємству затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пр-ті Відродження площею 0,7412 га для влаштування та обслуговування скверу. Землю підприємству дали у безоплатне користування. 

Майбутній сквер з'явиться поруч з Методичним центром профспілок на проспекті Відродження. Він матиме рідкісні й нетипові для місцевості породи дерев, серед яких катальпа, модрина тощо. Концепцію та проєкт скверу замовили в архітектурному бюро MOST. Показали вже перші напрацювання. Проєкт планують реалізувати до кінця наступного літа.

Наразі звершується розроблення проекту на капітальний ремонт і реконструкцію скверу. У липні оголосять тендер і розпочнуть роботи. 

На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)На Відродження у Луцьку буде новий сквер: для нього вже виділили землю (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів