Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 20 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про «лютий махач» в центрі Луцька

У центрі Луцька, на зупинці громадського транспорту біля готелю «Україна», словесний конфлікт між водієм маршрутки і невідомим чоловіком переріс у бійку.

Чоловік у червоній футболці почав словесну перепалку з керманичем маршрутки № 23, після чого схопив водія за сорочку. Водій зробив те саме, після чого спробував відштовхнути нападника. Після цього чоловіки обмінялися «лоукіками» і богатирськими ударами в стилі «сільський махач».

На жаль, відео закінчується на моменті, коли один з пасажирів пригрозив, що, якщо водія не залишать у спокої, він «зара вийде».

Про смертельну ДТП

У вівторок, 15 червня, близько 5:00, у селі Боголюби сталася смертельна ДТП: легковий автомобіль ВАЗ на великій швидкості врізався у залізобетонну дренажну трубу, перекинувся декілька разів та впав у кювет. В автівці перебувало троє чоловіків. Водій та один пасажир отримали травми, несумісні з життям й загинули на місці. Іншого пасажира доставили до лікарні.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Пізніше стало відомо, що загиблі – священник і семінарист: архідиякон Роман (Ярослав Тюканька) та Назарій Мільковський.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про поліцейську спецоперацію

У вівторок, 15 червня, в області ввели режим спеціальної поліцейської операції, до якої задіяли усі підрозділи поліції. За легендою, близько 16.20 на службу 102 надійшло повідомлення про напад на людину невідомих осіб на вулиці Єршова: вони вистрілили в нього і забрали гроші. Також на місці події виявили предмет, ззовні схожий на гранату. 

Заходи відбувалися в рамках навчальних тренувань із залученням бійців спецпідрозділів і використанням зброї і спецзасобів.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Загалом поліцейська операція тривала понад 6 годин та успішно завершилася близько 22-ї години затриманням умовних зловмисників у с. Дачне поблизу Луцька. Туди були направлені понад дві сотні співробітників поліції, які в лічені хвилини оточили територію закинутої спортивно-оздоровчої бази. Для затримання було задіяно управління КОРД Волинської та Рівненської областей.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про смерть хлопчика, якого збили на переході у Луцьку

Дев'ятирічний хлопчик, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській, помер у лікарні. З минулого тижня стан здоров'я дитини постійно погіршувався. Хлопчик був у комі. 

Про це журналістам ІА «Конкурент» розповів заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

За словами медика, дитини не стало у п'ятницю, 18 червня. 

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини тижня:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів