Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 червня

Середа, 16 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 16 червня, найбільше читав про:

Про «лютий махач» в центрі Луцька

У центрі Луцька, на зупинці громадського транспорту біля готелю «Україна», словесний конфлікт між водієм маршрутки і невідомим чоловіком переріс у бійку.

Чоловік у червоній футболці почав словесну перепалку з керманичем маршрутки № 23, після чого схопив водія за сорочку. Водій зробив те саме, після чого спробував відштовхнути нападника. Після цього чоловіки обмінялися «лоукіками» і богатирськими ударами в стилі «сільський махач».

На жаль, відео закінчується на моменті, коли один з пасажирів пригрозив, що, якщо водія не залишать у спокої, він «зара вийде».

Про ДТП у Луцьку

Аварія сталася у середу, 16 червня, близько 12:00, на вулиці Глушець: бус червоного кольору врізався у залізобетонну електроопору.

Від удару автомобіль отримав механічні ушкодження.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 червня

А вчора на вулиці Володимирській тролейбус врізався в огорожу приватної земельної ділянки й частково її зруйнував. Після цього «рогатий» поїхав з місця пригоди.

Згодом 41-річна водійка сама зателефонувала власнику пошкодженої огорожі та запевнила, що повертається на місце інциденту. Також вона пройшла огляд на стан сп'яніння: драгер показав 1,01 ‰, що в п'ять разів перевищує припустиму норму.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 червня

Про заборону «літників» на Волі

Двом луцьким підприємцям не дозволили встановити тимчасові споруди на проспекті Волі, 17. Ідеться про магазин з кафетерієм підприємиці Валентини Ліщук та магазин-кафетерій підприємця Павла Горбика. Їх звернення розглядали сьогодні на засіданні виконкому Луцькради.

«Абсолютно очевидно, що зовнішній вигляд цих тимчасових споруд дисонує із зовнішнім виглядом будинків і самого проспекту», – сказав, зокрема, міський голова Ігор Поліщук.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 16 червня

Про життя без пакетів

В Україні прийняли закон, що забороняє обіг поліетиленових пакетиків. А отже, тепер треба звикати обходитися без них. 

Проте є люди, які вже давно – не через обмеження, а через власну свідому позицію – відмовилися від пластикових пакетів. Серед них – екоактивістка і голова ГО «Нуль відходів Луцьк» Катерина Демидюк

Журналісти ІА «Конкурент» сходили з дівчиною за покупками та розпитали, яке воно – життя без поліетилену. 

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів