Поділитись:

​​​​​​​Волинянка заплатила 27 тисяч за телефон, який «розбила» її донька

Середа, 16 червня 2021, 14:16
​​​​​​​Волинянка заплатила 27 тисяч за телефон, який «розбила» її донька

Пенсіонерка з Ратнівщини переказала шахраєві 27 тисяч гривень: повірила, що її донька взяла участь у бійці й зламала чужий дорогий телефон.

Про це повідомили на сторінці Ковельського районного управління поліції Волинської області у фейсбуці.

Днями до працівників поліції звернулась жителька Ратнівщини та повідомила, що її ошукали. Спритник у телефонній розмові повідомив пенсіонерці, що її дочка побила невідому жінку, пошкодивши при цьому дороговартісний телефон. Для вирішення даної неприємної ситуації потрібні гроші.

Заявниця переказала близько 27 тисяч гривень на вказаний невідомим рахунок. 

До слова, дочка заявниці на той час перебувала за кордоном. Пізніше, зв’язавшись із потерпілою, дочка повідомила, що все гаразд та ніяких прикрих випадків не трапилось.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом шахрайства та встановлюють особу, причетну до вчинення даного злочину.

«Шановні громадяни!

Перш за все, не впадайте в паніку і не поспішайте виконувати умови аферистів.

У таких випадках ніколи не називайте своїх близьких на ім'я. Попросіть людину, яка телефонує, назвати прізвище, ім'я, по-батькові й дату народження родича. Практично в 100% випадків такою інформацією злочинці не володіють, і ваш номер набрали шляхом випадкового набору.

Спробуйте якнайскоріше передзвонити тому, хто "потребує негайної допомоги", або людям, які можуть в цей момент бути поруч і підтвердити або спростувати те, що трапилося», – радять правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів