Поділитись:

Екологи перевірили цукровий завод у Луцьку: кажуть, смердить не він (деталі)

Середа, 16 червня 2021, 14:00
Екологи перевірили цукровий завод у Луцьку: кажуть, смердить не він (деталі)

На прохання Луцькради спеціалісти Держекоінспекції у Волинській області перевірили діяльність Гнідавського цукрового заводу у Луцьку на предмет викидів забруднюючих речовин в атмосферу. За результатами перевірки порушень, які би могли стати причиною смороду в місті, екологи не виявили. 

Про це ідеться у відповіді екоінспекції на звернення Луцької міської ради. 

Депутати Луцькради вирішили звернутися до екологів у зв'язку з поширенням нестерпного смороду у місті. 

Позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства на підприємстві ПрАТ "Гнідавський цукровий завод в частині охорони атмосферного повітря екоінспектори проводили з 25 травня по 7 червня цього року. 

"За результатами проведеного заходу державного нагляду (контролю) встановлено, що підприємство здійснює викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел згідно дозволу... Відповідно до умов вищезазначеного договору, в якості палива у котлах ТЕЦ використовується мазут. Під час проведення перевірки підприємства спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю проведені вимірювання вмісту забруднюючих речовин організованих викидів стаціонарних джерел. За результатами проведених вимірювань вмісту забруднюючих речовин в організованих викидах стаціонарних джерел перевищення встановлених нормативів гранично допустимих викидів, зазначених у дозволі, не виявлено", – ідеться у відповіді, яку надіслали Луцькій міській раді. 

Екологи перевірили цукровий завод у Луцьку: кажуть, смердить не він (деталі)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів