Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 13 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк протягом тижня, що минає, найбільше читав про:

Про те, скільки коштує відпочинок на Світязі

Чиста вода, гарячі пончики, холодні напої, риба, красиві пляжі і літо – далеко не повний перелік того, за чим на Шацькі озера у свої вихідні їдуть волиняни й гості з усієї України.  

За багато років навколо Світязя та інших Шацьких озер розкинулася багата відпочинкова інфраструктура, яка пропонує товари й послуги на кожен гаманець. І, хоча минулого року було чимало карантинних обмежень, влітку 2021-го більшість баз відпочинку, садиб та приватних будинків уже готові приймати перших відвідувачів. 

А отже, саме час зробити огляд актуальних цін. Журналісти ІА «Конкурент» дізнавалися, в скільки обійдеться відпочинок на Світязі

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про зарплату в луцькому «МакДональдзі»

Вже цього року в Луцьку відкриють заклад всесвітньо відомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's. На офіційному сайті компанії у розділі «Зарплатний калькулятор» з'явилася можливість дізнатися, яку зарплату платитимуть працівникам McDonald's у Луцьку, в залежності від кількості робочих годин й денної чи нічної зміни.

Скажімо, якщо працювати в нічний час і не лише у визначені години, зарплата становитиме майже 15 тисяч (до вирахування податків).

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про те, де відпочити біля Луцька

Літо настало, а разом із ним – потреба в гарному відпочинку. Так, одні поїдуть або полетять на море. Інші – підкорюватимуть гори та каньйони. Комусь подавай активність, а хтось не проти пасивно провести час. Головне, щоб у хорошому місці.  Разом із цим кожен із нас любить гарно відпочивати не тільки у відпустку, але й у вихідні. І благо, що для лучан хороша погода відкриває чимало можливостей для дозвілля за містом.

А для того, щоб спростити вам життя, журналісти ІА «Конкурент» підібрали місця поблизу Луцька, де можна покупатися, посмажити шашлики, порибалити та покататися на велосипеді

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про тиск на луцького бізнесмена

ІА «Волинські новини» опублікувало матеріал, у якому стверджує, що луцький бізнесмен і лідер Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський нібито, оминаючи законну процедуру, змінив призначення своєї земельної ділянки із будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на багатоквартирну житлову забудову.

Однак, у згаданому матеріалі немає позиції Покровського. Тому ІА «Конкурент» попросило його прокоментувати ситуацію.

«Я давно веду бізнес у Луцьку. Але такі замовні матеріали проти мене з'являються далеко не вперше. На мій бізнес вчергове тиснуть через активну позицію фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді. Це роблять, оскільки моя команда діє незалежно, назаангажовано та відкрито. Це помітно по тому, що на останніх сесіях «СВІДОМІ» не підтримали низку неоднозначних рішень. Думаю, саме цим і викликали цей замовний матеріал», – розповів Покровський.

Інші цікаві та важливі новини тижня:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів