Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 2 червня

Середа, 02 червня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 2 червня, найбільше читав про:

Про ремонт пішохідного моста

Вперше за 10 років у Луцьку відремонтують пішохідний міст, який з'єднує Привокзальну площу з торговим центром «Караван». Конструкція вже давно втратила свій вигляд та поступово руйнується.  

За словами начальника житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколи Осіюка, нині триває розробка проєктно-кошторисної документації, тож коли саме почнуться роботи й скільки вони вартуватимуть, поки невідомо. 

Про загибель шестикласника у водоспаді

Сьогодні під час екскурсії до села Кам’янка, що на Львівщині, учень 6-го класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину.

Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Окрім того, вчитель, який намагався врятувати дитину, наковтався води та отримав переохолодження, тому також доставлений до лікарні у Сколе.

Про згорілі автівки

У Луцькому районі на автошляху Е85 Луцьк – Ковель загорівся автофургон – вогонь повністю його знищив.

Інцидент стався у селі Кременець.

А у Княгининку вчора знайшли спалений автомобіль. У пресслужбі поліції повідомили, що, за попередньою інформацією, 37-річний місцевий мешканець зачинився в салоні авто та підпалив себе. Поруч з тілом знайшли обгорілу каністру.

 

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів