Поділитись:

Як хочуть змінити пішохідний міст поблизу “Каравану” (відео)

Середа, 02 червня 2021, 12:35

Вперше за 10 років у Луцьку відремонтують пішохідний міст, який з'єднує залізничний вокзал з торговим центром "Караван". Конструкція вже давно втратила свій вигляд та поступово руйнується.  

За словами начальника житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколи Осіюка нині триває розробка проєктно-кошторисної документації, тож коли саме почнуться роботи й скільки вони вартуватимуть поки невідомо. Проте, вже зрозуміло, що саме треба підлатати. 

“В першу чергу його треба підфарбувати, змінити пішохідну частину, обдивитися його знизу. Також є звернення мешканців, які просять зробити на мості накриття. Тому зараз проєктанти вивчають, чи витримає він таке навантаження. Після того як буде вивчено стан мосту і буде розрахований кошторис, буде прийматися рішення про фінансування цих робіт і терміни виконання” - розповів Микола Осіюк.  

Нагадаємо, занепокоєні станом мосту жителі Привокзального та Завокзального районів, звернулися до депутата від ГР “Свідомі” Андрія Лучика. З його слів, крім місцевих мешканців, мостом часто користуються гості міста, а тому через якість цієї споруди у них складається і перше враження про Луцьк.  

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
12:51
07 січня 2024
10:34
06 січня 2024
31 грудня 2023
19 грудня 2023