Поділитись:

У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)

Середа, 02 червня 2021, 11:32
У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)

У Ковелі відбулася акція "Пристебнуті водії – взірцеві водії".

Під час цього інспектори з відділу зв’язків з громадськістю дякували водіям, які користуються пасками безпеки. Громадяни були приємно здивовані та розповідали, що за кермом варто усім водіям дбати про свою безпеку та безпеку пасажирів, – повідомили в пресслужбі патрульної поліції. 

Зауважимо, що, відповідно до ПДР, використання ременів безпеки є обов'язковим для водія і всіх пасажирів, зокрема тих, що перебувають на задньому сидінні. Дозволяється не пристібатися в населеному пункті лише водіям і пасажирам з інвалідністю, якщо це фізіологічно неможливо, а також водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів.

У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)У Ковелі патрульні дякували і роздавали цукерки взірцевим водіям (фото)

За керування транспортним засобом без пристебнутого ременя безпеки нині діє штраф у розмірі 510 гривень.

Тож патрульна поліція Волині закликає водіїв бути відповідальними, дбати про своє життя та пристібатися пасками безпеки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів