Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 27 травня

Четвер, 27 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 27 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 27 травня, найбільше читав про:

Про проректора-хабарника

У Луцьку правоохоронці затримали високопосадовця університету під час отримання хабаря у розмірі 1 тисячі доларів.

Як стало відомо ІА «Конкурент» з власних джерел, мова йде про проректора з науково-педагогічної роботи та інфраструктури Луцького національного технічного університету, ексдепутата міської ради Сергія Савчука.

Зловмисник вимагав від підприємців гроші за безперешкодне надання в оренду приміщень, що належать Луцькому НТУ.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 27 травня 

Про дівчину, яку збила автівка

У Луцьку на вулиці Бенделіані під колеса автомобіля Audi Q5 потрапила 14-річна школярка. Дівчина раптово вибігла на проїжджу частину у невстановленому місці, і 36-річний лучанин, який перебував за кермом  авто, не встиг загальмувати.

Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження. Не госпіталізовувалась.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 27 травня

Про «динамівську» синагогу

Луцьким ортодоксальним євреям релігійної громади Хабад-Любавич передали у користування будівлю синагоги, що на вулиці Данила Галицького, 33. Культову споруду кількадесят років використовувало для своїх потреб спортивне товариство «Динамо». 

Сьогодні відбулося урочисте підписання договору прийому-передачі між єврейською громадою та представниками історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Ключі від будівлі євреям передав начальник відділу охорони культурної спадщини Луцькради Олександр Котис

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 27 травня

Про луцький автобазар

Невже, маючи у кишені 4 тисячі «зелених», неможливо придбати на вторинному ринку чотириколісного друга, щоби служив вірою-правдою? Виявляється, можна. Щоправда, «японці» з цієї схеми вибувають, а от «німці» й «французи» – завжди «будь ласка»! Навіть автомобілі, що проїхали чверть мільйона кілометрів, зовсім не «відра з гайками», а добротний транспорт, який заслуговує на дбайливі руки. Тим паче у ХХІ столітті, коли фахівців-механіків та розхідних матеріалів для підтримки бойового духу машини з історією більш ніж достатньо.

У скільки обійдеться пересічному українцеві автівка, якій 15-20 років, з'ясовували журналісти ІА «Конкурент».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів