Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 18 травня

Вівторок, 18 травня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 18 травня, найбільше читав про:

Про потоп у Ковелі

У Ковелі через негоду залило дорогу – автомобілі їдуть «по коліно» у воді.

Наслідки зливи, яка сталася у вівторок, 18 травня, зафільмували на вулиці Театральній у Ковелі. Вочевидь, дощова каналізація не може впоратися з великою кількістю опадів, тому рівень води настільки високий, що під нею не видно навіть бордюрів.

Про хтозна-скільки закладників, затриманих під Луцьком

Луцький міський голова Ігор Поліщук сьогодні повідомив, що Княгининку за останні дні силами місцевих мешканців було затримано близько сотні осіб, які розповсюджували або шукали наркотики (так звані закладки).

«За останні кілька днів мешканці з представниками поліції зловили близько 100 розповсюджувачів та споживачів наркотиків, які обрали територію Княгининівської ОТГ для провадження цієї діяльності», – заявив мер.

Водночас у пресслужбі поліції Волинської області назвали цю інформацію фейком і повідомили про затримання лише трьох чоловіків з наркотиками.

Про те, що лучани можуть залишитися без гарячої води

Якщо Кабінет Міністрів України не продовжить дію Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу, з 20 травня в Луцьку буде припинено постачання гарячої води

Про це йшлося у вівторок, 18 травня, під час позачергового сесійного засідання Луцької міської ради. 

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів