Поділитись:

Шарпав і лаявся: у Голобах водій-порушник накинувся на поліцейських

Вівторок, 27 квітня 2021, 16:21
Шарпав і лаявся: у Голобах водій-порушник накинувся на поліцейських

У Голобах наряд групи реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції помітили водія, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу працівників поліції не зупинився. Відтак вони почали переслідувати правопорушника, через декілька хвилин водій зупинив автомобіль « ВАЗ» на одній із вулиць селища.

Про випадок повідомили в Ковельському районному управлінні ГУ НП у Волинській області. 

При спілкування з поліцейськими 26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Транспортний засіб вилучили. Триває слідство.

Разом з тим на 29-річного водія складено адміністративні протоколи за статтями 121-5 (Порушення правил користування ременями безпеки), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024