Поділитись:

Один – на «рено», інший – на «ВАЗі» в Луцьку патрульні зупинили двох п’яних водіїв

Вівторок, 27 квітня 2021, 11:40
Один – на «рено», інший – на «ВАЗі»  в Луцьку патрульні зупинили двох п’яних водіїв

Луцькі патрульні виявили за ніч двох водіїв у стані сп’яніння. 

Про це повідомили в пресслужбі патрульних. 

У ніч на 27 квітня на вулиці Потебні патрульні виявили авто Renault Sandero під керуванням 53-річного водія, який здійснив рух на заборонених жовтий сигнал світлофора. Під час спілкування із керманичем патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.  У присутності двох свідків він пройшов огляд на стан сп’яніння на місці події, результат – 1,7 проміле, що більше як у 8 разів перевищує допустиму норму.

Згодом інший екіпаж під час патрулювання на вулиці Яровиця, інспектори помітили автомобіль "ВАЗ 21110", який їхав із порушенням ПДР. Під час спілкування із водієм, інспектори також помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав результат, що керманич дійсно перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На обох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень. Зауважимо, за січень-березень на території Волинській області зареєстровано 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024