Поділитись:

Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)

Понеділок, 26 квітня 2021, 16:29
Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)

На автодорозі М07 Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Яринівка Сарненського району зіткнулися три автомобілі. 

Повідомлення про аварію надійшло зранку 26 квітня, – інформують в ДСНС на Волині. 

Автопригода трапилася за участю трьох транспортних засобів марок Volkswagen Passat, Peugeot Partner та ВАЗ 2104. Через сильне зіткнення автомобілів відбувся витік пального на проїжджу частину дороги. Вогнеборці швидко змили паливо-мастильні матеріали, а також, щоб не допустити пожежі, відключили клеми акумуляторних батарей в усіх машинах.

Внаслідок ДТП двох людей (чоловіка та жінку) з різних транспортних засобів було госпіталізовано до Сарненської центральної районної лікарні. Їх стан наразі оцінюють лікарі. Усі обставини ДТП встановлюють працівники поліції.

Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)Аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин: автомобілі перетворилися в купу брухту (фото)

Нагадаємо: 24 квітня на тій же автодорозі трапилася смертельна аварія: зіткнулися легковик і вантажівка. Інспектори попередньо встановили, що водій автомобіля Citroen C5 виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою. Водій та пасажири легковика загинули. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів