Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 19 квітня

Понеділок, 19 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 19 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 19 квітня, найбільше читав про:

Про малюків, від яких відмовилися мами

У Луцьку збирають допомогу для двох малюків, від яких відмовились мами. Діти перебувають в обсерваційно-інфекційному відділенні обласної дитячої лікарні і готуються до переведення у дитячий будинок. 

Хлопчикам 2 і 5 місяців від народження. Один із малюків на зондовому вигодовуванні. У коментарі ІА «Конкурент» лікарка-педіатр Ірина Дмитрук розповіла, що хлопчиків перевели у її відділення минулого тижня. 

Про те, як у Луцьку клуб штурмували

Співробітники Луцького районного управління, роти поліції особливого призначення, спецпідрозділ ТОР управління патрульної поліції, поліцейські кінологічного центру зі службовими собаками та працівники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ навідалися до луцького розважального закладу, який працював у невстановлений час.

За словами правоохоронців, там перебувало понад сотня людей, в чотирьох з них знайшли наркотики.

Подробиці читайте тут: Зі спецназом і собаками: у Луцьку «накрили» нічний клуб (фото)

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 19 квітня

Про уважних і неуважних водіїв

У Луцьку на вулиці Потапова хлопець вибіг на дорогу між припаркованими автівками в лічених метрах перед автомобілем. Його переслідував собака. На щастя, авто їхало з невеликою швидкістю, і водій встиг зреагувати і зупинити машину.

А от деревцю, яке «висаджував сам мер міста», пощастило менше: на парковці в центрі Луцька водійка зламала рослину і наїхала на обмежувальну півкулю. За допомогою записів з камери спостереження оперативно встановили, що наїзд на дерево скоїла водійка легковика Skoda. Від удару об обмежувач руху в автівці навіть спрацювали подушки безпеки.

Про Голованя і вандалів

Луцький скульптор Микола Головань, власник знаного на Волині Будинку з химерами, не тримає зла на вандалів, які понищили його роботи. Мало того, просить поліцію, якщо та знайде зловмисників, не карати їх строго.

«Я маю сказати, що це не дорослі робили. Це підлітки. Маленькі діти цього не зроблять, бо не потягнуть. А підростки хулігануваті. От останнього разу, то неприємно було. Але інформація пішла і того більше не буде», – впевнений Микола Головань.

Інші актуальні волинські новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів